Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

'God schiep de aarde niet, hij scheidde haar'

Door: Rob GiesbersWoensdag, 14 oktober
Terug
Categorie: Eindtijd, 3 keer gereageerd, 111 keer bekeken

Blog doorsturen

Annuleren

Maar, Daniël, houd deze profetie geheim. Verzegel wat u hebt opgeschreven, tot de eindtijd. Velen zullen zich erin verdiepen en men zal veel meer inzicht in deze zaken krijgen. Daniël 12:4 (Het Boek)

U moet alles wat gezegd en gedaan wordt, op zijn echtheid beproeven en alles wat goed is, vasthouden. 1 Thessalonisenzen 5:21

 

 

Op identieke wijze zal er nu een massale slachting plaatsvinden. Het grootste slachtoffer zal de mens zijn, omdat hij de hele aarde overheerst. Er is geen ontsnappen mogelijk. Zo schokkend zijn mijn bevindingen. Machteloos zullen we dit moeten ondergaan. Zulke kennis is moordend voor een gestel. Zeker als je niets kunt.

De eerste zin van de Bijbel klopt niet. God was niet de schepper van de Aarde, stelt hoogleraar Ellen van Wolde van de Radboud Universiteit. “God schiep wel de mens en de dieren, maar niet de Aarde zelf”

Wie onnozel is, hecht aan ieder woord geloof, wie verstandig is, let op elke stap. Spreuken 14:15

Deze Card zal binnen een paar jaar worden opgevolgd door een microchip op het voorhoofd of op de rechterhand. Het is nauwelijks te geloven maar ook deze chip (Verichip) bestaat inmiddels. De firma Applied Digital Solutions (ADS) uit Palm Beach Florida, presenteerde reeds eind 2000 een prototype van een minieme chip die bij mensen onderhuids geïmplanteerd kan worden. Men heeft deze chip de naam "Digital Angel" gegeven. De naam is afgeleid van Guardian Angel (beschermengel) en is ongeveer even groot als een dubbeltje. De chip werkt op kinetische energie die opgewekt wordt door de beweging van de menselijke spieren of temperatuursverschillen in de huid. Het geheel is gevat in zogeheten biocompatibel glas, dat ervoor zorgt dat het lichaam de chip niet afstoot en dat de chip niet in het lichaam aan de wandel gaat. De levensduur van de Digital Angel wordt geacht langer te zijn dan die van de drager: minstens 99 jaar.

De chip kan informatie over de drager opslaan, zoals banksaldo, rijbewijs of strafblad en alle andere persoonlijke gegevens van de houder. Zelfs de bloeddruk of hartslag kan worden opgeslagen in het geheugen en via een satelliet worden doorgegeven aan de computer van de huisarts of het ziekenhuis. Ook al het betalingsverkeer kan via de DA geregeld worden. Lees verder...

De Joden in Berea waren welwillender dan die in Tessalonica, want ze luisterden vol belangstelling naar de verkondiging van het evangelie en bestudeerden dagelijks de Schriften om te zien of het inderdaad waar was wat er werd gezegd. Velen van hen aanvaardden dan ook het geloof, evenals een groot aantal Griekse mannen en vooraanstaande vrouwen. Handelingen 17:11,12

 

  • Herrijzing van het Romeinse Rijk opmerkelijke raakvlakken met verdrag van Lissabon?!

 

Deze artikelen kwam ik tegen op Internet na wat onderzoek te hebben gedaan. Maar er zijn nog vele duizenden schokkende onbegrijpelijke, angstaanjagende en ongeloofwaardige artikelen te vinden in dagbladen, op televisie en radio en op het internet. Wat is Waarheid en wat is Dwaasheid.

Ik ben mij ervan bewust dat deze post meer vragen dan antwoorden zal opleveren. Toch heb ik gekozen voor deze vorm. Het is stimulans, een aanzet tot verdieping in Gods woord. Toets het aan Gods Woord.  En een aanmoediging tot waakzaamheid.

Zorg ervoor dat je voorbereidt bent op Zijn komst.

Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. Psalmen 27:14

Veel Bijbelteksten over de eindtijd vind je onder andere op deze website

Veel zegen en ik zie uit naar al jullie reacties. Schroom niet :)

Groetjes Rob

Gerelateerd

Reacties (3)

woensdag 14 oktober, 10:32Edwin Pera
Hoi,

Kun je mij dit artikel mailen, want ik kan het niet afdrukken.
Alvast bedankt en God's zegen met jullie website. Ziet er strak uit!

Edwin Pera.
woensdag 14 oktober, 13:20Rob Giesbers
Ik heb net de post in een documentje naar je toegestuurd. Veel zegen toegewenst :)

Groetjes Rob!
vrijdag 16 oktober, 12:53Kees van de Wiel
Beste Rob,


Voor mij persoonlijk denk ik dat jouw generatie het bovenstaande nog mee zal maken, maar of dat binnen 9 jaar zal zijn dat weet ik niet.

Wat betekent voorbereid zijn, leven naar Gods wil, of iedere dag denken dat vandaag de laatste dag kan zijn.

Ik blijf met heel wat vragen zitten, maar een ding weet ik zeker "Alleeen de Vader kent dag en uur".

Groetjes,
en Gods zegen toegewenst,
Kees

Reageer op deze blog


Verplicht maar verborgen




Poll

Wat vind je van het nieuwe Gebedsbroeders.nl?

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

"));