Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Over ons

Twee jongemannen, genaamd Rob & Mark plaatsten iedere maandag en donderdag hun overdenkingen op de website gebedsbroeders.nl.

Rob Giesbers Mark Winkelaar

Visie

Gebedsbroeders.nl wil jongeren actief helpen bij het onderhouden van een levende relatie met Jezus Christus. Iedere twee dagen biedt de site een overdenking vanuit de Bijbel, met het oog op de maatschappij van vandaag de dag. Gebedsbroeders is door en voor jongeren, in alledaagse bewoording. Wij hopen, in afhankelijkheid van God, jongeren wakker te schudden en antwoorden te geven op hun vragen. Gebedsbroeders inspireert, prikkelt en boeit op een eigentijdse wijze. 

Benieuwd naar de geschiedenis van Gebedsbroeders.nl? Klik hier

De Parel

Sommige problemen kun je het beste met zijn tweeën oplossen. Gebedsbroeders.nl heeft connecties met ‘De parel’, een praktijk die coaching en/of therapie biedt aan mensen die net dat ene duwtje in de rug kunnen gebruiken. Deze praktijk heeft op haar beurt weer connecties met christelijke hulpinstanties door het hele land, waardoor er overal in Nederland christelijke professionele coaches en therapeuten klaar staan. Mocht je contact met de parel willen opnemen of gewoon wat meer informatie hierover willen, klik dan hier.