Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Tranen van genezing

Door: Rob GiesbersWoensdag, 27 januari
Terug
Categorie: Algemeen, 4 keer gereageerd, 112 keer bekeken

Blog doorsturen

Annuleren

God is een grote God en hij heeft het beste met ons voor in alle opzichten.. Zo ook met mij, zoals sommigen van jullie weten ben ik afgelopen vrijdag begonnen met het starten van een Mercy Ministry Discipelschap Training School van zes maanden. Ik verblijf hier intern en kom 1-2 dagen per maand thuis. Klinkt goed hé?

God is geweldig bezig.. Ik kan niet anders zeggen. God brengt bijzondere mensen op mijn pad. We zijn pas 4 dagen verder en er hebben nu al fantastische ervaringen plaats gevonden.

Ik doe deze training samen met 23 andere enthousiaste studenten en we hebben allemaal onze eigen beweegredenen voor deze MMDTS en we dragen allemaal een ander verleden met ons mee. Vandaag mocht ik de groep een kijkje laten nemen in mijn verleden. De hele groep mocht zijn getuigenis delen met de groep op alfabetische volgorde. Ik was met de letter R dus als een van de laatste.
Twee mensen voor mij zouden hun getuigenis nog geven en daarna was ik aan de beurt. Ik was zenuwachtig, gespannen, maar wist dat ik kwetsbaar wilde zijn. Daar had de groep het meest aan en ik geloofde dat God dat op mijn hart had neergelegd.

Opeens begon ik te huilen… toen ik daar zat te luisteren naar de getuigenissen. Niet omdat ik werd aangeraakt door een getuigenis, maar omdat God mij aanraakte. Hij raakte een gevoelige snaar.

Even tussendoor; ik ontving tijdens het huilen een geweldige rust over mij en kon zonder enige moeite mijn getuigenis delen met de groep. God is goed!

Ik werd bepaald bij een aantal (dierbare) personen. Ze hadden mij (onbewust) in mijn verleden afgewezen. En door de last die ik destijds bij mij droeg, een spraakprobleem, voelde ik mij machteloos. Ik had niet de bekwaamheid en de moed om voor mijzelf voldoende op te komen en droeg de teleurstelling, boosheid en pijn met mij mee. Eigenlijk was ik al die jaren lam gelegd door woorden. Ik accepteerde de emoties niet, en stopte het ver weg. Sinds mijn 12e heb ik nauwelijks meer gehuild, het valt zeker op vijf vingers te tellen. Maar het verlangen om te huilen zat er al velen jaren.

Een aantal jaar geleden sprak een man die ik niet kende een profetie over mij uit dat God de wond die ik al die jaren al bij me droeg wilde genezen, God zou mij leren om kwetsbaar te zijn en mijn hart te openen. Dat er tranen van pijn, afwijzing en teleurstelling in mijn hart zaten opgesloten, die er uit moesten. Tranen van genezing en bevrijding zouden gaan plaatsvinden.

Een aantal maanden geleden ben ik heel bewust mensen gaan vergeven met mijn verstand en hart. God raakte mij toen aan, en liet mij voor het eerst in jaren huilen. Dat waren de eerste tranen van genezing en bevrijding. Vandaag werd ik heel duidelijk bepaald bij (dierbare) mensen die ik mocht gaan vergeven. Opnieuw kwamen de tranen van genezing en bevrijding. En het voelde zo bevrijdend, ik genoot van de tranen die over mijn wangen rolden. En Dankte God.

Ik geloof dat God nog veel meer moois voor mij in petto heeft de komende tijd. Ik houd jullie op de hoogte en wens jullie Gods zegen in alle opzichten.

Een liefdevolle groet, Rob

Gerelateerd

Reacties (4)

woensdag 27 januari, 17:32wim de vries
Bedankt Rob voor je open opstelling.Ervaar het gerust als een wonder als God bezig is je te veranderen.Het wordt er alleen maar beter van.
Ook nog heel erg bedankt voor je bemoedigende mail. Het heeft ons heel erg goed gedaan.
Liefs van Wim en Tiny.
woensdag 27 januari, 20:25Victor
:)
donderdag 28 januari, 00:30Obey
als ik nu fluister dat de tekst van mijn dagkalender was dat de eeuwige het gebed heeft gehoord en je tranen heeft gezien, beloof jij dan dat je luistert? (2 koningen 20:5)
Veel zegen daro!
woensdag 3 februari, 12:43Emma Radder
Gaaf Rob!
Zijn goede verhalen! Goede tijd daar!
Liefs Emma

Reageer op deze blog


Verplicht maar verborgen



Poll

God heeft de aarde in 6 dagen gemaakt

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

"));