Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Rob

Nadat Rob (25 jaar) de mavo had afgerond is hij met de studie MBO Sociaal Pedagogisch Werk begonnen. Dit vond hij een leuke studie en deze heeft hij dan ook met succes afgerond. Na deze overwinning besloot hij toch door te studeren. In 2007 is Rob begonnen met de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op de Gereformeerde Hogeschool te Zwolle. Nadat hij zijn eerste jaar had afgerond en vol trots zijn propedeuse had binnengesleept besloot hij toch te stoppen met de studie. Vanaf oktober 2008 heeft Rob zich negen maanden ingezet in Suriname bij Stichting Weid mijn lammeren: Een stichting die zich inzet voor het Surinaamse kind en daarbij op verschillende manieren het evangelie uitdraagt. Van september 2009 tot januari 2010 heeft Rob gewerkt bij TNT Post Sorteercentrum om te sparen voor zijn zes maanden durende studie; Mercy Ministry Discipelschap Traning School onder de vlag van Jeugd met een Opdracht. Nadat hij het benodigde geldbedrag bij elkaar had gespaard, heeft Rob zijn Mercy Ministry DTS gevolgd van januari 2010 tot juli 2010. In november is Rob verhuist van Zwolle naar Amersfoort en daar heeft hij twee maanden gewerkt als uitzendkracht in de Psychiatrie met veel plezier. Van 1 maart 2011 tot 1 maart 2012 was hij aan het werk bij Kids IMpact, een christelijke buitenschoolse opvang in Amsterdam Holendrecht. (Zuid-Oost) Hier werkte hij als Pedagogisch Medewerker (groepsleider) en dit beviel hem bijzonder goed. Op 1 maart 2012 is Rob hier gestopt en heeft hij ervoor gekozen om fulltime te gaan werken in de psychiatrie in Amersfoort. Nu werkt hij 24 tot 38 uur per week als begeleider op oproepbasis op de afdeling; Intensieve, acute en langdurige psychiatrie in Amersfoort. In september 2012 was Rob begonnen met een  Bijbelschool, genaamd Charis Bible College. Hier kreeg hij doordeweeks van 9:00 tot 13:00 onderwijs wat hem bijzonder heeft opgebouwd en heeft  gesterkt in zijn relatie met God. Zijn doelstelling met de school was om hartskennis op te bouwen, met de focus op te ontdekken wie hij is in Christus (wat zijn nieuwe identiteit is nu hij christen is) en Jezus Christus betekent voor hem. Hij heeft hier bijzonder veel aan gehad het afgelopen jaar. Nu is Rob toe aan nieuwe uitdagingen en is hij begonnen met een eigen bedrijfje met een goede vriend. Hier zullen jullie in de toekomst vast meer over gaan horen.

Rob is erg gedreven en heeft een groot enthousiasme voor Gebedsbroeders.nl Hij zet de puntjes op de i, waardoor het gebedsbroedersteam altijd met de beste resultaten komt. Verder vindt hij het leuk om mensen te motiveren en enthousiast te maken voor Jezus Christus. Hij is christelijk opgevoed maar heeft een levensveranderende keuze gemaakt om Jezus te volgen op zijn 17e levensjaar. Rob heeft verschillende kerken bezocht voor langere tijd, maar bezoekt sinds juli 2011 Christengemeente Doorbrekers in Amersfoort. Hier zit hij helemaal op zijn plek.

Rob heeft na een dikke zes jaar posten nog altijd plezier in het mede beheren van Gebedsbroeders. Iedere week vindt hij het weer een uitdaging om een post te schrijven, maar God geeft hem telkens voldoende inspiratie. Dat Gebedsbroeders al zes jaar bestaat getuigt daarvan :)

Uiteraard heeft Rob ook nog vrije tijd. In zijn vrije tijd is Rob te vinden achter zijn laptop.  Verder vindt hij het heerlijk om met zijn vrienden af te spreken om (bij) te praten of gewoon een filmpje te kijken. En natuurlijk houdt hij dagelijks Gebedsbroeders.nl in de gaten!

Bekijk de volgende gebedsbroeder: Mark.

Laatste 5 blogs

Welkom op Gebedsbroeders.nl!
Goede tijden slechte tijden
Een video speciaal voor de mannen!
Giving is the best communication
Big But Lovers