Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Gebedsbroeders bestaat 5 jaar!

Door: Mark WWoensdag, 4 januari 2012
Terug
Categorie: Algemeen, 3 keer gereageerd, 3491 keer bekeken

Na honderden blogs, vele reacties, mails en discussies is vandaag de dag aangebroken dat gebedsbroeders alweer vijf jaar online is! Voor ons persoonlijk is het een hele gave mijlpaal :)

Als we terug kijken op de afgelopen jaren dan vinden we het super hoe gebedsbroeders is gegroeid. De site ging van een blogspot naar Gebedsbroeders.nl, vervolgens is de site helemaal gerestyled en kwam, dankzij de hulp van Motivo en Main Media, de site tot leven waar je nu tegenaan kijkt. Daarnaast heeft onze team samenstelling ook veel verandering ondervonden; Er zijn de afgelopen jaren verschillende mensen gekomen en gegaan. En van de drie mensen die zijn begonnen met gebedsbroeders, is er nu nog één van over: Rob, ons trouwe team-lid ;) Over het algemeen kunnen we  zeggen dat we de afgelopen jaren hebben genoten van de site en van de bezoekers. We zijn God dankbaar voor de site, Hij was en is de drijvende kracht achter gebedsbroeders.nl.

Het leek ons een goed om tijdens dit jubileum onze visie onder jullie aandacht te brengen. Deze staat altijd wat verstopt op onze site, maar is zeker niet onbelangrijk:
“Gebedsbroeders.nl wil jongeren actief helpen bij het onderhouden van een levende relatie met Jezus Christus. Iedere twee dagen biedt de site een overdenking vanuit de Bijbel, met het oog op de maatschappij van vandaag de dag. Gebedsbroeders is door en voor jongeren, in alledaagse bewoording. Wij hopen, in afhankelijkheid van God, jongeren wakker te schudden en antwoorden te geven op hun vragen. Gebedsbroeders inspireert, prikkelt en boeit op een eigentijdse wijze”.

We zijn God dankbaar voor alle bezoekers van de afgelopen jaren en de vele reacties en e-mails die we mochten ontvangen. Heb je nog goede tips, suggesties voor blogs of een vraag. Neem gerust contact met ons op.

We willen je aanmoedigen om alvast een kijkje te nemen in het nieuwe GB Archief. In de komende week wordt dit nog verder geoptimaliseerd.

Wij wensen je een avontuurlijk en gezegend 2012!

Rob, Mark en Adriaan

Gerelateerd

Reacties (3)

hj 4 januari 2012, 09:39
Van harte gefeliciteerd dan!
Steven 4 januari 2012, 12:13
Via deze weg, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Op naar de volgende vijf jaar!
Marcella 4 januari 2012, 20:59
Van hartelijk gefeliciteerd met jullie 5 jarige site.
Ik vind het een hele fijne site waar ik met veel plezier bekijk

Wel jammer dat met de tijd de reacties minder worden maar ik geniet zeker van de discussies en reacties.

Heel leerzaam ook.

Gods zegen voor de komende 5 jaar!!