Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Gebedsbroeders.nl krijgt nieuw jasje

Door: Mark BDonderdag, 20 november 2008
Terug
Categorie: Gebedsbroeders updates, 1 keer gereageerd, 2219 keer bekeken

De bedrijven Motivo en Main Media zijn sinds kort bezig met het maken van een nieuwe website voor gebedsbroeders.nl! De banner (bovenaan de site) is verouderd (we bestaan nu uit Mark W, Mark B. en Rob) en het ontwerp bestaat al ruim één jaar. Kortom, tijd voor verandering en die zit er nu aan te komen!

Wij waren destijds al zeer te spreken over het nieuwe design wat in september 2007 de lucht in ging. Van blogspot naar een heel eigen design en domeinnaam, het was iets waar we lange tijd alleen maar over konden dromen. En nu gaan dezelfde bedrijven weer met elkaar samenwerken bij het maken van de nieuwe site.

En nu… naar een nieuw design met nieuwe mogelijkheden wat het onder andere mogelijk gaat maken om als bezoekers onderling contact te leggen met behulp van een geheel eigen account. Meer interactie met de bezoeker en een nieuw jasje waren ook zaken die wij graag zouden zien bij de nieuwe website.

Wanneer de nieuwe website af is, is nog niet te zeggen maar wij als Gebedsbroedersteam vroegen ons af of er nog suggesties waren voor de nieuwe website en de daarbij horende mogelijkheden. Ofwel, heb jij goede ideeën, laat het ons even weten door hier een berichtje achter te laten.

Groeten, het Gebedsbroedersteam

 

 

Van links naar rechts: Mark W, Mark B. en Rob

Gerelateerd

Reacties (1)

Pieter20 november 2008, 14:58
Gaaf, zegen!