Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Welkom op Gebedsbroeders.nl!

Door: RobDinsdag, 31 december 2013
Terug
Categorie: Algemeen, 10 keer gereageerd, 15693 keer bekeken

Vanaf 2007 tot en met 2013 zijn er meer dan 1150 blogs geschreven op Gebedsbroeders.nl. Blogs in allerlei soorten en maten en geschreven vanuit christelijk perspectief. Van pittige onderwerpen tot bemoedigende overdenkingen. De Gebedsbroeders hebben zeven jaar lang vrijuit geschreven zonder een blad voor de mond te nemen en kijken nu dankbaar terug op een heel waardevolle en inspirerende tijd. Weloverwogen hebben wij toch besloten om na zeven jaar een punt te zetten achter het schrijven van blogs voor Gebedsbroeders.nl

Archief

Vanaf heden wordt er niets nieuws meer geschreven maar functioneert de website als magazijn voor de meer dan 1150 geschreven overdenkingen. Alles van Gebedsbroeders.nl is te vinden in het archief: met één druk op de knop vind je al het werk van gebedsbroeders op een overzichtelijke pagina. We willen je écht uitdagen om een kijkje te nemen! Raak geïnspireerd, wordt geprikkeld, geconfronteerd of bemoedigd, want vele dingen vergaan met de tijd maar woorden behouden altijd hun kracht.

We willen alle bezoekers bedanken voor hun support in de afgelopen jaren en danken God voor alle kostbare zegeningen én de gegeven inspiratie.

Hartelijke groeten en Gods zegen toegewenst,

Mark en Rob

Gerelateerd

Reacties (10)

saskia31 december 2013, 14:19
Lieve broeders,

Bedankt voor jullie wijze woorden, inspiratie en alle stof tot nadenken. Zal jullie posts missen !
Het ga jullie goed, bless & be blessed !
Marianne 1 januari 2014, 20:22
Lieve Mark en Rob,
Persoonlijk vind ik het jammer dat jullie er mee stoppen. Hoewel ik jullie pas de laatste twee jaar heb "ontdekt" kreeg ik een beetje het gevoel dat jullie mijn broeders werden, en ach dat zijn jullie toch ook. En van familie is het moeilijk afscheid nemen.
Ik begrijp overigens jullie besluit volkomen. Niet dat dat er iets toe doet natuurlijk.
Maar ik wil jullie beiden heel hartelijk bedanken voor alle blogs.
Ik zag elke keer uit naar een nieuwe dus dat zegt wel wat. Ik zal jullie missen.
Ik bid jullie de zegen toe van onze Vader en wens jullie alle goeds, gezondheid en verdere leiding van God in jullie leven.
Ik zou nu willen zeggen: tot ziens dan maar aan de overkant.
hartelijke groet, Marianne
zuster 8 januari 2014, 20:07
God zegen, ga hier mee door verkondig het evangelie in alle hoeken over internet... ik was bezig met mij scriptie over school over angststoornissen en toen belande ik per "toeval"op jullie site. ik geloof niet in toeval. om jullie hiermee te bemoedigen, kwam ik op jullie site terecht.. God zegen over jullie en jullie gezinnen,

zegen en zonneschijn, jullie zuster
eef 8 januari 2014, 23:55
Rob & Mark, ook super bedankt voor deze overdenkingen. Ze zijn zeer waardevol geweest en nog steeds!
Ruben 9 januari 2014, 14:11
Bedankt voor alle blogs! Erg jammer dat jullie stoppen, ik heb er heel veel van genoten om elke week jullie posts te lezen. Gods zegen!
Carla26 januari 2014, 23:39
Erg jammer dat jullie zijn gestopt. Ik heb met veel plezier gelezen en er veel aan gehad door jullie mooie inzichten en bemoedigingen.
Bedankt!
Gods zegen toegewenst..
Jan Paul Kok 4 februari 2014, 16:57
Komt dit wel over dan? Ik vernam van een trouw bezoekster dat jullie gesloten zijn. 7 jaar is wel een mooi afrondend getal. 1150 is ook al 7: 1+1+5. Zo moet het goed zijn denk ik dan.
Fijn dat jullie dit als bezoek- en raadpleegdocument laten voortbestaan, een e-book is het nu in feite.
Bedankt voor de mogelijkheid die jullie ook mij geboden hebben te stoeien met geloofsonderwerpen, in debat te gaan, mijn eigen visie aan te scherpen of te nuanceren, onder woorden te brengen ook, dus begrijpelijk en toegankelijk te presenteren, verder heb ik bij jullie ook geleerd me tijdig terug te trekken uit zinloze discussies en me niet meer te ergeren of mee te laten slepen door boosheid en van daaruit te scherp te worden. Ik besef dat het echt een leerschool geweest is. Misschien zou de site nog levensvatbaar geweest zijn als jullie het modereren en pas later eventueel plaatsen niet hadden ingevoerd inclusief het stellen van een quantiteitsbeperking. De snelheid was er daardoor uit en ook een stuk spontaneïteit. Ik erken dat je dan minder controle hebt. Maar Xandernieuws draait nog op volle toeren en daar wordt achteraf gemodereerd en verwijderd indien nodig. En ook geblockt bij herhaald wangedrag of overtreding van de siteregels. Hoe dan ook, het ga jullie goed,
Zegen en vrede, JP
gj pullen 7 februari 2014, 10:45
hoi heren,
zijn jullie gestopt met deze site.
zou ik erg jammer vinden.
jullie overdenkingen en filmpjes waren fijn om te lezen en of te beluisteren
groet en sterkte
gerrit jan
ReginevdD28 november 2014, 10:13
Jammer dat deze site opgeheven is. Maar wat een zegen te lezen dat het toch nog zoveel te bieden heeft. Mij heeft het bevestigd en ik wil voor mij onbekende Ralf" in deze bedanken. Hij die steeds reageerde op het bijzondere onderwerp kunnen mannen en vrouwen goede vrienden zijn. Vanuit het woord, gewoon zoals God het ons leerde. Gods zegen Regine

Mark en Rob.. Ik wil jullie graag laten weten dat jullie site in deze wereld van ongekende waarde is he. God heeft ons aan elkaar gegeven opdat we van elkaar mogen leren. Zo dichter tot Hem te komen. Succes met jullie volgend project Gods rijke zegen ook hierin toegebeden. Regine
arie14 augustus 2015, 11:40
Ik heb nog een lange strijdt te gaan ik was al jong dat ik de Here Jezus Christus heb aangenomen als verlosser.
Het was voor mij zeker toen de puber tijd begon een strijdt waar ik als broeders voor deze aan stormende jeugd gebeden en hen te zegenen. Dat de Heilig Geest jullie weer mogen inspireren om en voor mensen die ook gemeenschap met mede gelovigen missen ik dat wel vaak heb ervaren dat het kwaad in gemeente of kerken altijd met roddel beginnend scheuring en ruzie veroorzaakt dat een leek een broeder een voorganger maar wat dat we daar de Heilige Geest het werk dat bedoeld is er door verhindert wordt. Ik zelf erdoor zelfs boos en geschopt heb tegen het geloof.
Daarom wilde ik gebruik maken van jullie blog om Onze Heer die onvolprezen is . Ik eigenlijk prijzen moet en dankbaar voor elk zegen ik U Heer wil danken in het openbaar voor nu tot in de eeuwigheid mij bij U en met Uwe liefde ik kan zeggen dat ik daarom nog leef. Dank aan jullie broeders nogmaals voor deze mogelijkheid. En dat de Geest G'ds jullie moge zegenen met een nieuw project. Hou me op de hoogte.

Reageer op deze blog


Verplicht maar verborgen