Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

3 jaar Gebedsbroeders.nl!!!

Door: Mark BWoensdag, 6 januari 2010
Terug
Categorie: Gebedsbroeders updates, 7 keer gereageerd, 1002 keer bekeken

Het meest bijzonder is het misschien voor onszelf. We zijn begonnen met een blogspot waar je gratis je berichtjes op kon plaatsen. Na een groei naar 50 bezoekers per dag zijn we over gegaan naar een geweldig mooie website zoals sommige van jullie hem nog zullen herinneren. En sinds een paar maanden deze nieuwe website met nog meer mogelijkheden zoals de persoonlijke berichtjes die je naar elkaar kan versturen.

Maar bijzonder is het misschien ook voor jou, als bezoeker. Je bent hier misschien al een hele tijd een vaste bezoeker van deze website, of misschien ben je er nog maar een paar keer geweest. Maar dat je blijft komen waarderen wij enorm, dat is een bevestiging van dat we op de goede weg zitten. We willen jou als bezoeker dan ook bedanken voor de afgelopen 3 jaar! Voor al jouw reacties en bemoedigingen, want wat waren het er een hoop. Duizenden reacties waar we soms weer door aan het denken werden gezet, maar ook een enorm liefdevolle bemoedigingen. Zo waren er mensen die onze stukjes al jaren gebruikten als inspiratie voor de kring, en mensen waar we van terug kregen dat ze enorm werden opgebouwd door de website.

Ook zijn er mensen waar wij extra dankbaar voor zijn zoals de mensen van motivo.nl en mainmedia.nl waar wij de oude, maar ook de nieuwe website aan te danken hebben. Ze hebben vele uren voor ons apart gezet, en dit zonder ook maar enige vergoeding te vragen!

En toch wil ik afsluiten met mijn dank uit te spreken naar mijn God. Hij was het die ons inspiratie gaf om stukjes te schrijven, moed gaf om door te gaan als we het soms even niet meer zagen zitten. Ons bemoedigde door mensen heen en de website heeft gemaakt tot wat het nu is! Dank U Heer voor dit alles...

Wil jij een reactie achterlaten op dit stuk? Wees vrij om dat te doen

Gerelateerd

Reacties (7)

kees 6 januari 2010, 17:21
Beste Mark,

Wat is God toch goed!

Hij heeft aan ons de afgelopen 3 jaar jullie drie gegeven om te schrijven over van alles wat jullie maar vooral wat Hem bezig houdt, en om samen na te denken over de breedte de hoogte en diepte van Zijn Woord, en een leven met Hem.

Daarnaast heeft Hij in die tijd webbouwers en webmasters aan jullie gegeven zodat jullie uit alle delen van de wereld Zijn boodschap kon doorgeven aan ons, zoals al die brieven en blogs uit Parimaribo.

Het is terecht dat jullie een feestmuts hebben opgezet, want een feest geeft eer aan de grote daden die Hij heeft gedaan aan ons.

Groetjes,
en Gods zegen toegewenst,
jullie broeder en vriend in Hem
Kees.
Alwin 7 januari 2010, 21:20
Gebedsbroeders!

Ik vind het mooi om te zien dat jullie met iets beginnen en volhouden tot nu toe(al 3 jaar). Ik spreek mijn bewondering naar jullie uit.

Veel succes met de volgende stappen!

Inspiratie: The Prayer Wall wat te maken heeft met jullie naam: GEBEDsbroeders
http://www.tangle.com/prayers
Karin 7 januari 2010, 23:11
Gefeliciteerd met jullie verjaardag! ;-) Ik bid jullie God's wijsheid toe voor het komende jaar!

Groetjes Karin
Mark B 7 januari 2010, 23:37
Hey Alwin,

Tof om te horen dat je inspiratie voor ons hebt. Nog cooler voor jou is om te weten dat we daar al reeds mee bezig zijn.. Het idee ligt op tafel om een gebedslijst aan onze website toe te voegen. Het kost echter wat tijd om het uit te werken en op een goede manier te realiseren. In februari zal er mee begonnen worden...

Heb je nog andere dingen waar je aan dacht? Ik heb je puntje wat betreft het mobiele internet bij onze webmakers op tafel gelegd en ik ben benieuwd naar de mogelijkheden hierin voor de toekomst...

Groeten, Mark
Alwin 9 januari 2010, 11:30
Mobiele website: door een plugin te downloaden, (http://www.bravenewcode.com/wptouch/) dat speciaal is gemaakt voor wordpress, is jullie website makkelijk te lezen voor een iPhone)

Ander idee: deel eenvoudig jullie geschreven berichten door onder ieder bericht een AddThis functionaliteit: http://www.bravenewcode.com/wptouch/ te plaatsen.
Lars11 januari 2010, 21:11
Wat mij ook enorm inspireert, zoals hier boven ook vermeld is het volhouden. Een blog beginnen is een koud kunstje, maar daar elke dag op schrijven 3 jaar lang over zulke onderwerpen is nog het mooist! En blijf vooral de berichten ook twitteren! Succes!
Jenny18 januari 2010, 16:39
Heeej, wat goed! Gefeliciteerd you all :) en idd zo goed dat jullie dit volhouden....kan alleen maar groeien naar mijn mening!