Bijbelleeskaart

Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Sta op, mijn volk! Laat uw licht schijnen

Door: Rob GiesbersWoensdag, 30 december 2009
Terug
Categorie: Algemeen, 3 keer gereageerd, 631 keer bekeken

We kunnen uren, dagen, weken, of zelfs maanden of jaren onze zonden/ misstappen overpeinzen. God vraagt van ons om onze zonden te belijden en vervolgens verder te gaan en ons te richten op Hem.

Ik wil dat je op dit moment denkt aan een paard… Zorg ervoor dat je met je gedachten bij dit paard bent… Probeer dit paard al grazend voor je te zien..

Wanneer jij je richt op een paard, lijkt het me onwaarschijnlijk dat je wilt denken aan een roze varken… of geheel iets anders. Als jij denkt aan een paard, en daaraan blijft denken, dan zul je vervult zijn en blijven met de voorstelling van een paard in je gedachten ;)

35Laat uw oog niet verduisteren door het op het kwaad te richten. 36Als u van binnen licht bent, zonder een enkel donker hoekje, zult u een stralend mens zijn, die anderen verlicht als een heldere lamp." Lukas 11:35-36

Zo is het ook met God. Wanneer jij je gedachten op Hem richt, dan zul je vervuld zijn met Gods liefde. Zorg ervoor dat je gedurende de hele dag dicht bij God blijft, Dank God voortdurend, aanbid Hem, vertel Hem wat je bezig houdt.

“De sleutel om onze passie te bewaken is intimiteit”

Als we vol zijn van God, dan zul je niet luisteren naar de fluisteringen van satan. Je raakt niet vervult met onvrede en ongeluk als je dichtbij Jezus leeft. Nee, je raakt vervult met goddelijke liefde. Je zult sterk staan in Christus. Je zult de aanvallen van satan van je af zetten in Jezus naam. Je zult een licht zijn.

1Sta op, mijn volk! Laat uw licht schijnen, zodat alle volken het zien! Want de glorie van de HERE stroomt over u heen. 2Een duisternis, zwart als de nacht, zal alle volken van de aarde omhullen, maar de glorie van de HERE zal van u afstralen. 3Alle volken zullen op uw licht afkomen; machtige koningen zullen komen om te zien hoe de glorie van de HERE op u rust. Jesaja 60:1-3

Mijn verlangen is om mijn licht te laten schijnen, om de glorie van God af te stralen. Om op te staan en niet langer mijn wil maar Gods wil te gehoorzamen. Niet een voornemen voor 2010, maar een wens om nu op te staan en te stralen. Een verlangen uit het diepst van mijn hart. En een aanmoediging voor mijzelf en misschien voor jou om vandaag je  te richten op God en te werken aan je relatie met Hem :)

Ik bid dat het jullie in 2010 in elk opzicht goed mag gaan, ook wat jullie gezondheid betreft.

Groetjes Rob

Gerelateerd

Reacties (3)

Woensdag, 30 december 2009, 15:52kees
Beste Rob,

Gefeliciteerd dat je bij Mercy Ministrie bent aangenomen, weer een stukje verder waarin je duidelijk wordt wat Gods nieuwe plan met je leven is.

Ik ben benieuwd wat God jou nu verder zal gaan leren.

Groetjes,
en Gods zegen toegewenst,
Kees.
Woensdag, 30 december 2009, 16:42Obey
Hoi Rob,
ik snap eigenlijk niet goed wat het verschil tussen je hart en je verstand is. Ook begon ik me af te vragen of mijn reacties uit mijn hart of verstand zijn, de mijne komen volgens mij meestal uit mijn hart. :)
Ik vind de ministry school die je gaat doen wel leuk, maar als ik eerlijk ben vind ik het zonde dat je niet door bent gegaan met mw, maar dat is meer een soort gevoel. Zegen!
Donderdag, 31 december 2009, 16:07kees
Voor alle gebedsbroeders,
en alle dames en heren die dit lezen.

EEN GEZEGEND, MOOI, EN GEZOND 2010,
EN DAT IEDER MAG ERVAREN DAT JE BIJ HEM EEN SCHUILPLAATS HEBT DAG NA DAG

Reageer op deze blog







Wat vind jij?


Onder andere in Psalmen 103:3 staat; Hij vergeeft u alle schuld, hij geneest al uw kwalen. Als je niet gelooft dat Jezus al je ziekten wilt genezen, dan kun je ook niet geloven dat Jezus al je zonden wilt vergeven.

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

MotivoMain Media
"));