Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

www.gebedsbroeders.nl

Door: RobZaterdag, 23 juni 2007
Terug
Categorie: Gebedsbroeders updates, 5 keer gereageerd, 3437 keer bekeken

Vandaag wil ik een samenvattende post maken van allerlei posts die wij de afgelopen maanden hebben geschreven. Ik wil jullie echt aanmoedigen om de posts die worden aangekaart nog eens te bekijken.

God maakt ons vrolijk, God heeft ons zoveel gegeven, zoveel mooie dingen waar we iedere dag van mogen genieten. Kijk maar eens wat vaker om je heen! Natuurlijk mooi God heeft dit allemaal gemaakt voor ons!

Je kunt er ook voor kiezen om de zondag vrij te houden. En te genieten van de schepping. Want echt waar God heeft iets fantastisch gemaakt, alleen zijn wij ons daar vaak niet meer van bewust. Alles wat je ziet is een geschenk van God!

Eigenlijk zouden we anders moeten zijn als christenen. Dit zou eigenlijk van zelf moeten gaan. Maar tegenwoordig lijken we wel het zelfde te zijn als ongelovigen.. We moeten toch anders zijn als christen? en  Hoezo zijn christenen anders?

God heeft duidelijk in zijn woord gezegd dat we het woord moeten verkondigen. Dat is onze opdracht. Waarom zijn veel christenen daar dan niet mee bezig?! Evangeliseren met een sinaasappelkistje en evangeliseren is een zaak van het hart


Tegenwoordig zijn er zoveel dingen waar wij ons als christenen in kunnen verbeteren, denk aan Wat God van jou verwacht, Vergeving en ga zo maar door!

Waarom blijven we dan maar in ons oude patroontje? Waarom blijven we zitten waar we zitten?
God komt spoedig Terugkeer van JezusJezus komt; vrijdag de 7e als ik het goed heb..

Heb jij eigenlijk al je koffers klaarstaan? Heb jij alles al op een rijtje?!  Heb jij je koffers al klaarstaan? en  Ben jij er al klaar voor?

God heeft een doel met jou, streef je dromen na en ga voor Hem! Hij houdt van je, geeft om je en heeft het beste voor je klaar liggen. Gods zegen en blijf genieten van Hem! Wat is mijn doel van het leven? Ga jij je doel achterna? Streef je dromen na en Laat je toekomst niet gijzelen door je omstandigheden

Groet,

Gebedsbroeders

 

Gerelateerd

  • Wat is mijn doel van het leven?

  • Het evangelie delen in liefde

  • Aanstekelijk christen

  • Slappe christen..

  • Beweer jij een christen te zijn?

Reacties (5)

tvanhalteren 2 februari 2012, 16:30
wil graag jullie blogs wekelijks is dat mogelijk. grt tijmen.
Rob 3 februari 2012, 00:54
Hoi T,

We schrijven iedere maandag, woensdag en vrijdag een overdenking op Gebedsbroeders.nl :) Is je vraag niet goed beantwoord, dan hoor ik het graag.

Geniet van je weekend,

Groetjes Rob
irma16 februari 2012, 16:30
Harstikke tof wat jullie doen,ga er voor.
Gods zegen

Irma
tijmenvanhalteren16 februari 2012, 20:42
dank voor jullie reactie

grt en we bidden en vragen een zegen over jullie bijzondere inzet.

grt tijmen
Rob16 februari 2012, 20:49
Graag gedaan, Tijmen! Geniet van je avond :)

Groetjes Rob, namens het Gebedsbroedersteam