Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Soul survivor

Door: Victor DuponDonderdag, 3 mei 2007
Terug
Categorie: Algemeen, Reageer, 592 keer bekeken

Annuleren

Lieve mensen,

Vandaag wil ik even mijn ervaring vertellen over het soul survivor festival. Gister ben ik daar met een aantal vrienden uit onze jeugdgroep heen geweest. S’middags waren er seminairs over verschillende onderwerpen. Zelf ben ik naar een seminair geweest dat ging over hoe jij je karakter kan vormen en jezelf kan trainen in discipline op het gebied van allerlei dingen in het leven. Erg leerzaam! Natuurlijk moet je wel toepassen wat je geleerd hebt, anders heeft het weinig zin.

S’middags genoten aan strand Nulde, van het lekkere weer en de gezelligheid onder elkaar. Later op de middag wat gegeten en daarna ben ik de boekentent in gedoken. Dit was het paradijs, prachtige boeken over uiteenlopende onderwerpen en alle hadden ze een boodschap waar God de hoofdrol in speelde. Natuurlijk kon ik het niet laten om weer wat te kopen. Ik vind het belangrijk om boeken te lezen, omdat schrijvers dingen in de bijbel kunnen verduidelijken, ook geven ze je kennis en kun je onderwerpen bekijken vanuit nieuwe perspectieven.

S’avonds was er de bekende groep Delirious? Deze groep maakte met hun aanbiddings muziek de avond tot één groot feest! Samen met een vriend stond ik zo’n 15 meter van het podium af. Ik heb me helemaal uitgeleefd door samen met duizenden jongeren te springen, zingen en hiermee God te aanbidden. Van tijd tot tijd is het gewoon heerlijk om helemaal uit je dak te gaan en er een groot feest van te maken! Zelf ervaar ik altijd dat ik na een conferentie als Soul Survivor weer helemaal "opgeladen" word met Gods Geest en weer vol passie stroom. De kracht van eenheid, van duizenden jongeren om er weer samen voor te gaan en weer in de wereld “uitgezonden” te worden op je werk, thuis, en op school om daar je licht te schijnen.


Ik zou iedereen aanraden om een keer een christelijke conferentie bij te wonen. Voor zover ik weet zijn TRIN en Soul Survivor erg goed en populair onder de jongeren. Interesse? Neem is een kijkje op www.soulsurvivor.nl of www.trin.nl


Greetings Victory

Gerelateerd

  • India, een geweldig mooie ervaring

  • Jeugdweekend 2007

  • Gods stem verstaan

  • Bruispunten!

  • Gebed

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageer op deze blog





Poll

"Jezus houdt van je en heeft een mooi plan met je leven" is de boodschap die de volgelingen van Jezus moesten verkondigen.

Laatste reacties

Hemel en hel

Nodoubt - vandaag, 2 minuten geleden Hee, er is niemand die je...

Hmmm, is het nu gisteren of morgen?

Sicco - vandaag, 4 minuten geleden Ja ik snap het wel ongeveer,...

Homofilie, een lastig onderwerp?

Sicco - vandaag, 21 minuten geleden Wat een domme vergelijking, net...

De echte boodschap

Nodoubt - vandaag, 31 minuten geleden Ask not what God can do for...

Moord of Liefde?

Nodoubt - gisteren om 17:49 Prima

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

"));