Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Afhankelijkheid

Door: Mark WinkelaarVrijdag, 27 februari 2009
Terug
Categorie: Algemeen, 2 keer gereageerd, 322 keer bekeken

annuleren

Gisteren was er in een theaterzaal bij ons in de stad een christelijk cabaret fesival. Een vriend van mij was met zijn rap-groep uitgenodigd om in de pauze wat achtergrond muziek te maken. Hij nam de vrijmoedigheid, mij ook uit te nodigen om wat te spelen, dat leek me wel relaxt.

Hij belde me gister op en zei dat de chaffeur niet meer kon rijden, hij moest op een één of andere manier twee grote versterkers nog meenemen naar Zwolle en vroeg zich af of ik nog een oplossing had. Ik was toevallig vroeger vrij en ik kreeg net te horen dat ik niet naar mijn mantelzorgadres hoefde, oftewel; ik had wel tijd. Dus leende ik mijn moeders auto en haalde hem op uit Utrecht.

Iets te laat aangekomen bij het theater in Zwolle begonnen we met opbouwen. We zouden na het opbouwen gaan eten. Een kwartiertje later kwam de derde artiest ons versterken, hij had nog wat apperatuur mee en samen gingen we verder met opbouwen. Maar al snel kwamen we erachter dat het niet ging lukken. De twee speakers ruisden, dat was niet relaxt. Een paar technische jongens legden ons uit wat er mis was; Het kwam er op neer dat we de speakers niet konden gebruiken. Misschien konden we mijn gitaarversterker gebruiken, maar dan moesten we even een kabeltje halen in de stad. Dat was echt balen, het was nog maar te hopen of dat kabeltje te kopen was en of mijn kleine gitaarversterker het zou trekken, maarja graag of niet. Dus ik liep naar de media markt. Toen ik bijna de winkel in liep werd ik gebeld door die vriend van mij: "Jo Mark, kom snel terug ik heb het aan de praat gekregen, alles doet het". Ik weet nog steeds niet hoe hij het heeft gedaan, maar het is hem gelukt. Ik ging snel terug, daar aangekomen hadden ze alles al voor elkaar, we hoefden alleen nog ff te soundchecken. Eerst gingen we bidden, daarna soundchecken en toen we net klaar waren kwamen de mensen binnen en konden we beginnen. Na het optreden hebben we genoten van ons heerlijke eten dat nog klaarstond voor ons.

We waren gister helemaal afhankelijk van God, als Hij het wilde gingen we optreden, als Hij het niet wilde deden we dat niet. Als ik niet eerder vrij was geweest, was het niet goed gekomen. En als die vriend van mij niet een geniale ingeving had gekregen, dan hadden we ook niet kunnen optreden. Al met al was het een knap staalte werk van God.

 

Fijn weekend,

 

Mark Winkelaar

Gerelateerd

  • Keuzes maken (2)

  • Afhankelijk zijn van God

  • Zelfvertrouwen zinloos?

  • De kern van de mens

  • Wetticisme vs Gehoorzaamheid

Reacties (2)

vrijdag 27 februari 2009, 10:45..
Nice :)
vrijdag 27 februari 2009, 13:11Karin
Wat kan God veel hè?! :)

Reageer op deze blog





Poll

Nederland moet tegenwoordig, in plaats van evangelisten uit te zenden, ze juist ontvangen.

Laatste reacties

Christen zijn of het christelijke leventje leiden

Obey - vandaag, 56 minuten geleden prachtige blog.- daar doe ik...

Genezing is Gods wil

Nodoubt - gisteren om 19:46 @Anne Wij moeten ook als...

Wie/wat is satan/slecht?

Nodoubt - gisteren om 15:18 @Klaas, je hoeft in het...

Ondanks alles

jhw.vanweelden - 20-02 Fijn dat ik blijkbaar niet de...

Jezus is gestorven voor al onze kwalen

John - 20-02 Verder wil ik nog even zeggen...

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

"));