Bijbelleeskaart

Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

40 dagen zonder Twitter, Hyves en Facebook ?!

Door: Rob GiesbersVrijdag, 24 juni
Terug
Categorie: Normen en Waarden, 2 keer gereageerd, 180 keer bekeken

Ik geloof dat vandaag deze foto meer zegt dan 350 woorden.. (de lengte die we aanhouden voor een blog) Ik zal er nog een paar woorden aan toevoegen.

Facebook, Twitter en Hyves.. Gebedsbroeders.nl maakt al jaren gebruik van deze drie netwerken om jullie te bereiken en op de hoogte te brengen van de nieuwste blogs. Maar hoeveel tijd besteden we aan deze sociale netwerken en wat is 'normaal' ?

Vandaag dus een open blog.. Een blog die de bezoeker (jou) aanmoedigt om zelf zijn ervaringen rondom deze sociale netwerken te delen.. Ik hoop op een aantal reacties van jullie zodat we met elkaar meer inzicht krijgen in ieders gebruik en visie daarop. (Heb je je nog niet geregistreerd op Gebedsbroeders? In een paar seconden ben je lid en wordt het nog eenvoudiger om te reageren)

Kijk nog eens een paar seconden naar de afbeelding en geniet van een zomers weekend!

Groetjes Rob

Gerelateerd

Reacties (2)

Vrijdag, 24 juni, 11:09bonzo1515
Ik moet zeggen dat dit me enorm aanspreekt. Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met een twitter account en ik merk dat ik er best veel tijd aan besteed. Eigelijk staat mn twitter account altijd open en als ik dan zie dat ik een nieuwe tweet heb wil ik toch wel graag even kijken van wie..
Ik denk dat we deze tijd moeten minderen en in plaats daarvan eens de bijbel moeten pakken en tot God gaan bidden.. Terwijl ik dat typ besef ik dat IK dat ook eens moet doen! Want Jezus geeft eeuwige redding en twitter/hyves/facebook niet!
Zaterdag, 25 juni, 11:27Higgajon
Mijn reactie ging idd meer in op 'Kijk nog eens een paar seconden naar de afbeelding en geniet van een zomers weekend!'deze zin.
Er zijn inderdaad meer ingangen te bedenken:
'Facebook, Twitter en Hyves.. Gebedsbroeders.nl maakt al jaren gebruik van deze drie netwerken om jullie te bereiken en op de hoogte te brengen van de nieuwste blogs. Maar hoeveel tijd besteden we aan deze sociale netwerken en wat is 'normaal' ?'.
Ik heb geen idee wat 'normaal' is. Ik besteed aardig veel tijd aan sociale netwerken, zoals de genoemde Social Media. 'Een blog die de bezoeker (jou) aanmoedigt om zelf zijn ervaringen rondom deze sociale netwerken te delen.. ': hyves bevalt me prima, een 'goedkope' manier van sociaal contact bv vergeleken met telefoon. Twitter bevalt me uitstekend. Ik blijk ook redelijk fifty/fifty te tweeten, volgens een bepaalde test (ik herinner me even niet meer wat dit precies betrof). Facebook ben ik erg blij mee. Ik denk dat ik ongeveer twee uur per dag in totaal aan Social Media kwijt ben, maar goed, ik ben nu werkzoekend en beschik over wat meer tijd.

Reageer op deze blog







Poll

Wat is je leeftijd?

Laatste reacties

De schreeuw-generatie

Rob Giesbers - gisteren om 23:38 Steengoede post, Mark! Thanks :)

40 dagen zonder Twitter, Hyves en Facebook ?!

Higgajon - 25-06
Mijn reactie ging idd meer in...

"De onvergeeflijke zonde"

Higgajon - 22-06 Ik meen dat ik begrijp waarom...

De week na Pinksteren

Arie - 21-06 Inderdaad herkenbaar! Voor een...

Hoezo zijn christenen anders?

Stefan - 20-06 @kees Ik denk niet dat het een...

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

MotivoMain Media
"));