Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Volgende week: Week van Gebed!

Door: Mark WDonderdag, 17 januari 2013
Terug
Categorie: Algemeen, 416 keer bekeken

Vandaag even een update over aankomende events. Volgende week is het namelijk de week van gebed en dat mag zeker even onder de aandacht komen. Deze week van gebed is niet alleen in Nederland; over de hele wereld zullen volgende week mensen aan het bidden zijn. Het thema is dan ook niet door Nederlanders gekozen, maar door christenen in India: wandelen met God. De week van Gebed geeft een mooie gelegenheid om wat meer aandacht te geven aan je persoonlijk gebed.

Om je een beetje sturing en handvatten te geven kun je een klein folder/boekje bestellen voor 0,45 waar je elke dag een bijbelstukje en gebedspunten kunt lezen. Van dit boekje bestaat een kinderversie, een tienerversie en een volwassen versie en ze zijn te bestellen op de site van de evangelische alliantie. Hieronder kun je een promofilmpje van de week van gebed zien.

Ik heb de folders inmiddels al binnen en ik moet zeggen ik was aangenaam verrast. De boekjes zijn een leuke leidraad en helpen je simpelweg om elke dag even stil te staan bij de bijbel en gebed. Elke dag biedt het een bijbelstukje, een overdenking en enkele gebedspunten. Het is heel simpel, maar juist daarom vind ik het gaaf; geen poespas, geen flashy trailers of coole mensen, gewoon gebed. Want als Nederland iets nodig is, dan is het ‘gewoon gebed’ van ‘gewone christenen’, die simpelweg hun taak op zich nemen. Doe je met me mee volgende week?

Mark W

Gerelateerd

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog