Bijbelleeskaart

Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Mijn toekomst

Door: Mark BoermanWoensdag, 5 september 2007
Terug
Categorie: Algemeen, 2 keer gereageerd, 882 keer bekeken

Zoals sommige van jullie wel weten ga ik binnenkort aan de DTS beginnen in Heerde. Om precies te zijn op 19 september. Deze DTS duurt een half jaar en is verdeelt in 2 delen. Het eerste deel duurt 3 maanden en vooral een lesfase zijn. De 3 maanden die daarop volgen zal ik de zogenaamde outreach hebben waarbij ik naar het buitenland ga om de plaatselijke bevolking te ondersteunen/helpen. Waar de outreach naartoe zal gaan is nog niet bekend.

Omdat de site de laatste tijd veel bezoekers trekt zijn wij zoals jullie weten op zoek gegaan naar een plaatsvervanger voor mij gedurende die 6 maanden. Dit is Jarik Spoelman geworden en hij zal aankomende vrijdag zijn eerste post op de site plaatsen.

Omdat ik zeker weet dat ik enorm ga veranderen op de DTS en enorm veel dingen ga meemaken daar heb ik besloten jullie op de hoogte te houden van mijn ervaringen.
Deze ervaringen zullen op de nieuwe site te vinden zijn onder een apart kopje.

Dit is dus mijn laatste post voor de aankomende tijd. Ik wens jullie Gods zegen toe voor de komende tijd. Dat jullie geïnspireerd zullen blijven door onze site en dat onze visie met elke post weer van toepassing zal zijn namelijk het onderwijzen, boeien, wakker schudden en bemoedigen van jullie door onze posts heen.

Groeten, Mark Boerman

Gerelateerd

Reacties (2)

Woensdag, 5 september 2007, 00:01Henry Kok
Hoi mark

Veel plezier, wat de dts presies is weet ik niet, maar een half jaar weg lijkt me erg lang:) maak er een mooie tijd van en Gods zegen wil ik je mee geven, als er wat is je kan altijd bij Hem terecht!

God is met je
Immanël
Woensdag, 5 september 2007, 00:02Peter
VET! ik heb ook daar mijn DTS gedaan. Ben in maart teruggekomen. Ik zou er zo weer teruggaan. Sterker nog, ik zal er binnenkort nog wel even op de stoep komen. Een gezegende tijd! een broeder in Jesus, Peter

Reageer op deze blog







Wat vind jij?


Onder andere in Psalmen 103:3 staat; Hij vergeeft u alle schuld, hij geneest al uw kwalen. Als je niet gelooft dat Jezus al je ziekten wilt genezen, dan kun je ook niet geloven dat Jezus al je zonden wilt vergeven.

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

MotivoMain Media
"));