Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Kennismaking met mijn medestudenten

Door: Mark BVrijdag, 21 september 2007
Terug
Categorie: DTS Mark, 5 keer gereageerd, 2091 keer bekeken

Oke en dit is dat mijn eerste berichtje vanuit Heerde. Ik heb een dag achter de rug en ben met de 2e dag bezig. Ik merk dat ze allemaal erg hun best doen om er het beste van te maken en dat kun je terugzien in dat het prima voor elkaar is allemaal. Ik heb vooral de eerste dagen kennis gemaakt met mijn medestudenten en de leiding. Ik heb ook al even kort mijn mentor besproken die ervoor gaat zorgen dat mijn 3 maanden hier zo goed en efficient mogelijk verlopen. Ik deel mijn kamer samen met 6 andere jongens. Er is een jongen uit Nieuw Zeeland en een meisje uit Ijsland in ons midden en dat is natuurlijk erg tof. Voor de rest zijn het allemaal Nederlanders. Het is wel verplicht om engels te praten waar hun bij zijn en laat het net zo zijn dat die jongen uit Nieuw-Zeeland op mijn kamer zit.

Voor de rest heb ik een schema gekregen met onderwerpen die we de aankomende 3 maand gaan krijgen. Een paar daarvan zijn ' het karakter van God' 'Geestelijke oorlog'  wat vooral met vasten te maken zal gaan krijgen en zo zijn er nog veel meer. Ik zal proberen mijn volgende berichtje zo snel mogelijk weer te plaatsen op de site waardoor jullie weten wat ik doormaak. Ik ga in ieder geval weer bij mijn mede-studenten zitten en met hun praten.

Gerelateerd

Reacties (5)

Robjeknor21 september 2007, 17:35
Ok, ben benieuwd!!
Eva22 september 2007, 15:21
He Mark!

Leuk dat je via je je site ons een beetje op de hoogte houdt. Ben benieuwd wat je allemaal mee gaat maken daar.

Groetjes Eva
Ruud en fenneke boerman24 september 2007, 17:35
mark , fijn om zo op de hoogte te blijven van al je ervaringen. we zijn benieuwd. nog een hele goede tijd daar gewenst.

groetejes , ruud en fenneke
Fenneke boerman25 september 2007, 21:26
ik ben blij om te horen dat je het er zo naar je zin hebt en ik ben trots op je
Sanneke27 september 2007, 18:59
Hey mark,

Blij dat je het naar je zin hebt!! succes en ik kijk uit naar je volgende berichtgeving!

Groetjes, Sanneke