Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Geef leiding aan je emoties [2)

Door: RobVrijdag, 31 augustus
Terug
Categorie: Normen en Waarden, 3 keer gereageerd, 228 keer bekeken

Je zult een keuze moeten maken om deze negatieve dingen niet toe te staan om je denken hierdoor te laten vormen of je bestemming te laten bepalen. Blijf je herinneren dat hoewel je in de wereld bent, je niet van deze wereld bent.

En Ik ben niet meer in de wereld, maar dezen zijn in de wereld, en Ik kom naar U toe. Heilige Vader, bewaar hen die U Mij gegeven hebt in Uw Naam, opdat zij één zullen zijn zoals Wij.  Ik bid niet dat U hen uit de wereld wegneemt, maar dat U hen bewaart voor de boze. Zij zijn niet van de wereld, zoals Ik niet van de wereld ben. Heilig hen door Uw waarheid;  Uw woord is de waarheid. Johannes 17:11 +15-17

Het betekent niet dat God wil dat je naar een klooster verhuist of je hoofd in het zand steekt om maar niet te worden beïnvloed door negativiteit om je heen. Maar het betekent wel dat je je doelbewust moet inspannen om te voorkomen dat je wordt ‘besmet’ met het negatieve denken dat tegenwoordig zo vaak voorkomt in deze wereld. Ga in plaats van negativiteit naar het Woord en laat je vormen door Gods Woord.

Richt je niet op werelds nieuws, maar richt je op Gods nieuws, het Woord.

Ik sluit af met een laatste gedeelte van Andrew Wommack van het boekje ‘geef leiding aan je emoties’ “Het Woord van God is super positief. Er zit een medicijn in tegen giftige stoffen voor ieder negatief ding dat we ooit zullen horen of ervaren. Er zal nooit iets op ons pad komen waar Gods Woord geen antwoord op heeft. Daarom moeten we ons dus toevertrouwen aan het Woord door het te lezen, in ons hart te planten en erover te mediteren. Gods Woord zal met een antwoord komen op alles wat satan naar ons toegooit.”

Succes allen!

Rob

Reacties (3)

Maandag, 8 oktober, 19:02Kemmel
Alsof het 'woord van god' nou ook zo positief is!

Reageer op deze blog







Poll van de maand

Je kunt als christen niet tot je recht komen als je meer tijd spendeert aan andere (wereldse) zaken, dan aan Gods Woord.

Suggesties

Vertel waar jij wilt dat wij over schrijven!

Doe een suggestie

Advertenties

Uw advertentie hier?

Neem contact op voor meer informatie.

Therapiepraktijk de ParelMotivoMain Media