Bijbelleeskaart

Vergeten?

Gebedsbroeders

Drie jongens - Drie posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Francis Chan

Door: Mark WinkelaarMaandag, 14 november
Terug
Categorie: Eyeopeners, 2 keer gereageerd, 168 keer bekeken

Vandaag wilde ik iets schrijven aan de hand van een preek die ik geluisterd heb, maar om te voorkomen dat mijn woorden niet genoeg zouden zijn en ik echt wilde dat deze boodschap door zou dingen, heb ik de preek hieronder neer gezet. De spreker is Francis Chan, de schrijver van het boek: Crazy love, misschien voor sommigen bekend. Hij duurt 39 minuten en ik hoor je nu al denken: dat is best lang voor iets dat je op een maandag zou luisteren, daar heb je zeker gelijk in. Maar ik hoop oprecht dat je er tijd voor neemt en hem luistert, desnoods in drie keer dertien minuten. De boodschap is namelijk erg van belang voor iedere christen in het westen.

Ken je de stukken in de bijbel waar Jezus zich omdraait naar de grote menigte die Hem volgt en dan zo iets radicaals zegt, dat iedereen behalve zijn discipelen per direct stopt met Hem volgen en weg loopt? Daar doet deze preek mij aan denken, hoewel deze man het met heel veel liefde zegt.

Ik zou zeggen, neem de preek mee in gebed en denk erover na.

Een goede week gewenst,

Mark Winkelaar

Gerelateerd

Reacties (2)

Woensdag, 16 november, 07:31Victor
Rake preek!
Zondag, 20 november, 12:32Presiosa
wow! what a Great message, being on fire for God! So powerful to hear the depth of being lukewarm, sometimes we really forget those parts of our lives and wonder why things are not going the way there supposed to. Truth is that it all comes down to giving it all to Jesus and not depending on the things of this world for our security. Very nice message, loved it.

Reageer op deze blog







"));