Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

Echt enthousiast !!

Door: Mark BWoensdag, 28 februari 2007
Terug
Categorie: Levensstijl, 1 keer gereageerd, 986 keer bekeken

Ik merk de laatste tijd bij mezelf een lauwheid. Ik ga naar de bidstond op de maandag morgen, 's avonds gebedsbroederen met Rob. Op de dinsdag avond ga ik naar het TAK of naar de kring. Zondag weer lekker naar de kerk. Het is de laatste tijd zo'n sleur aan het worden bij mij. Ik merk in mijn stille tijd geen enthousiasme meer om een gebed te beginnen met God. Ik ga liever lekker slapen en kijken wat de dag van morgen te brengen heeft. Ik ga naar de dingen van de kerk omdat ik weet dat het me goed doet, maar op dit moment merk ik daar weinig van. Een opkikkertje van deze week was er echter wel: Ik was in het TAK-gebouw bij de jeugd van de Vrije Evangelisatie Zwolle. Maaike hield haar bijbelstudie over "Gods stem verstaan"

Het werd heel praktisch wanneer ze zei dat we het gingen oefenen. Ik moest een voorwerp in mijn gedachten nemen en God de ruimte geven om er doorheen te spreken. Ik had de piano in mijn gedachten en binnen 3 seconden schoten mij dingen te binnen die erg met mij te maken hadden. Ik moest aangesloten zijn op het mengpaneel met de piano mocht ik meer uit willen halen. Het pakte mij want ik was de laatste tijd bezig om goede dingen te doen voor God, maar mijn relatie met God stond op een zeer laag pitje. En zo is het niet hoe God wil dat we werken!
Hij wil ons heel graag helpen om het goede te doen! en als we het samen met God doen dan heeft het veel meer resultaat.
Tijd met God is de sleutel daartoe, en daarbij over grenzen als tijd heen kijken.

Romeinen 11:20
Zeker, ze zijn afgebroken vanwege hun ongeloof en u dankt uw plaats aan uw geloof. Wees daarom echter niet hoogmoedig, maar heb ontzag voor God.

Waarom zou je geen tijd voor Hem maken ? Heeft Hij je niet alle tijd van de wereld gegeven?

Gerelateerd

Reacties (1)

Pieter 5 juni 2009, 23:08
-de diversiteit aan onderwerpen blijft me verbazen(GB), veel nog niet gelezen, ook leuk om ieder wat beter te leren kennen, kennelijk speel je piano?