Vergeten?

Gebedsbroeders

Twee jongens - Twee posts per week - Onze overdenkingen - Jouw mening?

DTS

Door: Mark BMaandag, 17 september 2007
Terug
Categorie: DTS Mark, 2 keer gereageerd, 2335 keer bekeken

Zoals sommige van jullie wel weten ga ik binnenkort aan de DTS beginnen in Heerde. Om precies te zijn op 19 september. Deze DTS duurt een half jaar en is verdeelt in 2 delen. Het eerste deel duurt 3 maanden en zal vooral een lesfase zijn. De 3 maanden die daarop volgen zal ik de zogenaamde outreach hebben waarbij ik naar het buitenland ga om de plaatselijke bevolking te ondersteunen/helpen. Waar de outreach naartoe zal gaan is nog niet bekend.

Omdat de site de laatste tijd veel bezoekers trekt zijn wij zoals jullie weten op zoek gegaan naar een plaatsvervanger voor mij gedurende die 6 maanden. Dit is Jarik geworden.

Omdat ik zeker weet dat ik enorm ga veranderen op de DTS en enorm veel dingen ga meemaken daar, heb ik besloten jullie op de hoogte te houden van mijn ervaringen. Deze ervaringen zullen onder dit kopje te vinden zijn.

Ik wens jullie Gods zegen toe voor de komende tijd. Dat jullie geïnspireerd zullen blijven door onze site en dat onze visie met elke post weer van toepassing zal zijn namelijk het onderwijzen, boeien, wakker schudden en bemoedigen van jullie door onze posts heen.

Groeten, Mark B.

Gerelateerd

Reacties (2)

Arie Vroedsteijn21 september 2007, 19:24
Hey mark, Erg leuk die site van jullie. Ik zag hem vandaag voor het eerst. Het maakt mij altijd weer happy dat God ook in jullie bezig is met zijn koninkrijk.

Ik denk dat wij die 3 maanden dat jij op de DTS in Heerde zit dicht bij elkaar zijn. Ik werk namelijk bij Stichting Ontmoeting. Waarschijnlijk komen jullie in die periode een keer op woensdagmiddag bij ons vrijwilligerswerk doen met onze bewoners. Ik hoop je dan ook te mogen ontmoeten.

Heel veel sterkte en Gods zegen en hopelijk tot gauw.

Arie
Rob21 september 2007, 19:47
Beste Arie,

Onder het kopje dagboek dts mark op de home pagina kun je de komende zes maanden alle verslagen lezen van Mark.

Zie de volgende link --> DTS dagboek Mark

Groeten Rob